Ransun ja Harrin valmistautuminen Agilityn EO-karsintoihin

Ransun ja Harrin valmistautuminen Agilityn EO-karsintoihin

Valmistautuminen

Ransu ja Harri aloittivat tämän agilityvuoden kaksipäiväisellä agileirillä, joka järjestettiin tammikuun puolessa välissä Strömfors Dog Sportsin hallissa. Leirin ohjelma koostui agiharjoituksista ja teoriaosuudesta.

Lauantaipäivänä ohjelmassa oli ensimmäisenä lämmittelylenkki, jota seurasivat Ari Kuparisen ohjaamat agiharjoitukset. Harjoituksessa tehtiin rataa lyhyissä pätkissä. Leiriläiset jaettiin pareihin ja parin kumpikin koirakko teki harjoitukset aina kahdessa osassa, jotta harjoitus tehtiin mahdollisimman hyvällä vauhdilla.
Treenit olivat kovatempoisia ja vauhtia riitti, joten selkeästi lyhyissä pätkissä tekeminen oli hyvä jaksamisen kannalta. Normaalin käytännön mukaisesti koirille tehtiin myös jäähdyttelylenkki treenien jälkeen. Näiden lisäksi jokainen ulkoilutti koiriaan sopivissa väleissä. Ohjaajille oli lauantai-iltapäivälle varattu palauttavaksi harjoitteeksi jooga, jonka jälkeen pääsi saunaan.

Ransu ja Harri agitreeneissä

Ransu ja Harri treeneissä – Kuvaaja Sanni Kariniemi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp

Jaa sivu somessa!

Majoittuminen

Strömfors Bed&Bistro

Majoittuminen tapahtui vanhassa ja idyllisessä Strömfors Bed&Bistron rakennuksessa. Kotioloissa Ransu syö yleensä kotiruokaa, joka on jääkaappisäilytettävää. Leirillä siitä olisi ollut liikaa vaivaa, koska huoneissa ei ollut jääkaappia. Siksi Harrilla oli Ransulle mukana Forthgladen ruokia. Ne ovat käteviä juuri tällaisissa tilanteissa, sillä ne säilyvät avaamattomina  huoneenlämmössä. Ransun matkaeväänä oli Just90% Chickeniä, jonka sekaan laitettiin hieman puuroa sekä päivittäisruoista Complete Mealin Salmon -makua. Molemmat ruoat kelpasivat Ransulle erinomaisesti ja oheisesta kuvasta näkeekin, että Ransu lipoo huuliaan jo lohi-aterian pilkontavaiheessa.

European Open - osakarsinnat

Liedossa pidettiin sunnuntaina 28.1 Agilityn European Openin toiset osakarsinnat, joihin Ransu ja Harri osallistuivat. Ensimmäiset karsinnat olivat marraskuussa, mutta niihin Harri ja Ransu eivät päässeet osallistumaan. Liedon karsinnat olivat heille ensimmäiset kisat marraskuun alun jälkeen. Tällä kertaa tulos ei ollut ihan toivotun mukainen. 

Kisatuntuma oli vähän kateissa. Olin myös ilman luottoketyäni (kety=kenneltyttö) liikenteessä, koska vaimoni Virpi ei päässyt mukaan. Ransu kulki hyvin, mutta itse en ollut ihan hereillä kaikissa kohdissa ja hylkäännyimme kaikilla radoilla. Siksi ensi viikonloppuna lähdetään Tampereelta hakemaan lisää kisatuntumaa tauon jälkeen.” Harri kiteyttää.

Toivotamme Ransulle ja Harrille onnea ja menestystä jatkoon. Seuraamme kaksikon seikkailuja jatkossa myös täällä Forthglade.fi -sivustolla sekä somen puolella Facebookissa

Kannattaa siis pysyä linjoilla!

Jaa sivu somessa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Ransu
Agility European Open 2018

Vastaa